About

After x Image este un festival despre cum producem, percepem și distribuim imagini. Abordăm cultura vizuală într-o manieră multidisciplinară prin evenimente cu invitați locali și internaționali care le oferă participanților un instrumentar pentru a descifra imaginile din artă, media și cotidian și le dezvoltă gândirea critică, încurajând abordarea pluriperspectivistă și implicit, empatia.

Evenimentele se desfășoară într-o varietate de formate, de la medii de expresie convenționale precum filme, expoziții sau conferințe la formate hibride.

After-Thoughts este o platformă editorială care sondează în straturile imaginilor.
La ce să te aștepți:

  • Double bill: Un tur al imaginilor virale cu ochi de specialist
  • Eseuri vizuale cu subtitrări
  • Image Bank: Despre dieta vizuală a unor oameni mai mult sau mai puțin cunoscuți
  • Eseuri – Perspective ale unor teoreticieni, image makers sau consumatori de imagini grav afectați de vreun fenomen vizual
After*Studio oferă conținut multidisciplinar brandurilor care isi doresc proiecte
care genereaza engagement și le situează în centrul mediului cultural actual,
transformându-le din martori în participanți activi la discursul contemporan.

Lucrăm în colaborare cu artiști și profesionisti cu background-uri variate din sfera industriilor creative, cunoscuți în cadrul proiectelor dezvoltate anterior de echipa After- : Bucharest Fashion Film Festival, un festival la intersecția dintre modă, film și video-art, Poster X Poem, un proiect care aduce impreuna poeti, ilustratori și designeri grafici și F-Sides Cineclub, un cineclub dedicat filmelor făcute de femei. De altfel, echipa After este conectata la evenimentele culturale locale și internationale, o resursă esențială a studioului pentru extragerea unor insight-uri actuale și talent scouting.

Pluriperspectivismul, diversitatea culturala, accesibilitatea fac parte din ADN-ul tuturor proiectelor noastre.